Tombola prieteniei 2017

În perioada 27 martie 2017 – 7 aprilie 2017, Inspectoratul Școlar Județean Galați și Centrul Județean de Resurse și Asistență Educațională Galați, având ca parteneri Asociația ”Artă și Viață” Galați, Asociația Umanitară “Mundis” Galați, Grădinița cu Program Prelungit Nr. 36 Galați, desfășoară în unitățile școlare din municipiul Galați, campania umanitară ”Tombola Prieteniei” activitate de sustenabilitate a Proiectului ”Corelarea învățării pentru viață cu integrarea socio-educativă – CIVIS”.
Beneficiarii acestei campanii sunt 20 de copii din învățământul special și 90 de copii aflați în risc de abandon școlar, care provin din grupuri dezavantajate socio-economic, din județul Galați.
“Tombola Prieteniei” constă în confecționarea de către elevi de decorațiuni, ornamente, felicitări, cu ocazia Sfintelor Sărbători Pascale și expunerea acestora în cadrul unei expoziții cu vânzare organizate în perioada 11-13 aprilie 2017, la Complexul Muzeal de Ştiințele Naturii "RĂSVAN ANGHELUŢĂ" Galați.
Prețul biletului de tombolă este de 1 leu și în schimbul biletelor, participanții vor primi un obiect, la alegere, din cele expuse. Din sumele strânse în urma achiziționării biletelor, se vor cumpăra rechizite, obiecte de igienă personală, detergent / obiecte de uz caznic, precum și dulciuri specifice Sărbătorilor Pascale care vor fi donate elevilor aflați în risc de abandon.

 

 

Copyright © 2011 C.J.R.A.E. Galati